Hartelijk welkom op de website van de Mondhygiënepraktijk Hoogezand.

De praktijk staat voor kwaliteit en aandacht voor de wensen van de cliënt. Wij werken met twee mondhygiënistes: Carla Teisman en Marlijn Koning, beide met jarenlange ervaring in de mondzorg.

Door regelmatig naar de mondhygiënist te gaan kunt veel tandvleesproblemen voorkomen en in vele gevallen langer uw tanden en kiezen behouden. Bij de mondhygiënist kunt u specifiek voor tandvleesproblemen terecht en uitgebreid advies krijgen voor het reinigen van uw gebit.  Kinderen krijgen bij ons uitgebreid aandacht: U kunt advies krijgen met betrekking tot tandvriendelijke voeding en uw kind kan poetsinstructies krijgen.

We zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van de KRM en lid van de NVM en volgen jaarlijks verplichte (na) scholing in de vorm van cursussen en congressen om dit te kunnen blijven waarborgen. Het is belangrijk het kwaliteitsniveau zo hoog mogelijk te houden.

 

KRM LOGO

NVM LOGO

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht is ons credo. Door met u in gesprek te gaan over bijvoorbeeld angst voor de behandeling kan vooraf worden afgesproken welke maatregelen wij kunnen nemen om uw behandeling zo prettig mogelijk te maken. Uw bepaald daarbij het tempo van de behandeling. Vraagt u daarbij gerust naar een verdoving tijdens het reinigen van uw gebit.

Er is ook persoonlijke aandacht voor u als u even krap bij kas zit. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw tandartsvergoeding reeds opgemaakt is of dat u geen tandartsverzekering hebt. Geeft u dit voor uw behandeling dan even aan. Bij Infomedics kunt u een betaling in termijnen aanvragen of informeren naar het Infomedics Betaalplan. Vraag er naar bij uw behandelaar of de receptie.

De praktijk is voorzien van de meest moderne apparatuur, stoelen, sterilisatie etc. Ook is er een fijne wachtruimte.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

http://www.allesoverhetgebit.nl/tandartspraktijk/de-mondhygienist

 

Routebeschrijving:

De routebeschrijving vindt u hier.

 

Het eerste bezoek

Wanneer u een afspraak hebt gemaakt ontvangt u via e-mail of per post een welkomstbrief met informatie. Leest u dit alstublieft goed door voorafgaand aan uw bezoek. Wanneer één behandeling niet voldoende is worden de verdere behandeling en de kosten met u besproken. Hierover ontvangt u een begroting. Indien u hiermee akkoord gaat en deze ondertekent kan de vervolgbehandeling van start gaan.